Ik rij toch al jaren veilig?!

De laatste tijd mogen wij steeds vaker 60 plussers verwelkomen bij onze rijschool die zich komen voorbereiden op een rijtest of opfrislessen willen volgen. Daarbij merken we steeds meer de behoefte van 60 plussers om up to date te blijven omtrent de verkeersregels.

Wij willen deze groep dan ook de mogelijkheid bieden de theoretische kennis op te frissen door iedere 2e zaterdag van de maand (vanaf 2016), van 13u. tot 15u. gratis een opfris-theorieles bij te wonen onder het genot van een kopje koffie of thee. De laatste nieuwe verkeersregels zullen voorbij komen maar ook een “theorie-test” om te kijken of uw kennis nog voldoende is.

Tevens zal besproken worden wat een medische rijgeschiktheid test inhoudt voor de mensen die hiervoor opgeroepen zijn door het CBR. Wij bieden u eventueel de mogelijkheid om u daarop goed voor te bereiden in een automaat- of schakelauto door vooraf wat praktijklessen te nemen.

Tegenwoordig is het verkeer zeer dynamisch, druk en en is het gedrag van overige weggebruikers niet altijd sociaal. Daarbij is er in de loop van de jaren ook een en ander veranderd. Wij merken dat dat voor ouderen die al jaren veilig gereden hebben toch erg lastig kan zijn. Daarom bieden wij voor 60plussers die in bezit zijn van een rijbewijs, opfrislessen aan waarbij u met een instructeur op pad gaat die u wat nuttige tips kan geven over bepaalde verkeerssituaties en/of handelingen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen en dat u zich inschrijft via info@rijschoolvandenwildenberg.nl of door te bellen naar 040-2119942.