Gezakt bij een ander! Doe een rijtest!

Jessica - jessiehuisman@msn.com
Geplaatst: 27-12-2011 21:45:57
Hoi Fred! Dankzij jouw lessen bij deze rijschool in 1x geslaagd! Na een moeizame start bij een andere rijschool was jij precies de rijinstructeur die ik nodig had! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de rijschool/lessen en ga nu snel sparen voor mijn motorrijbewijs! Deze wil ik dan zeker ook bij VandenWildenberg halen! Heel erg bedankt voor alles en tot ziens! Groetjes, Jessica.

Steeds vaker krijgen wij aanmeldingen van leerlingen van een andere rijschool die bij ons willen beginnen. De reden is dat ze al 1 of meerdere keren gezakt zijn of omdat ze andere redenen hebben waarom ze het bij ons willen gaan proberen. Als je zakt voor je examen is dat al vervelend genoeg daarbij komt dan ook nog dat zo'n herexamen weer extra kosten met zich meebrengt.

Rijtest en evaluatie!
 
Wij bieden daarom de 'Kennismakingsles' voor leerlingen die al rijervaring hebben opgedaan bij een andere rijschool. Zo kunnen wij tijdens deze "examenrit" van 120 min. incl. evaluatie jouw niveau bepalen waarbij je, indien gewenst, ook je vader of moeder mee mag nemen zodat zij ook een duidelijk beeld krijgen van hoe je rijdt op dat moment. Zij zijn uiteindelijk ook vaak degenen die het rijbewijs financieren. Daarna zal er een gesprek plaatsvinden over wat de bevindingen zijn en wat het plan van aanpak zou kunnen zijn. Mocht je deze kennismakingsles willen gebruiken puur ter vergelijking of als second opinion maar niet om over te stappen naar onze rijschool, geen probleem, het is geheel vrijblijvend. Meld je hier aan voor deze rijtest.

Uiteraard willen wij ook onze eigen leerlingen de mogelijkheid bieden om aan zo'n rijtest deel te nemen, indien gewenst met vader of moeder. Je kunt je hiervoor ook gewoon aanmelden.
 
 
 
 
Robert - rj-breems@hotmail.com
Geplaatst: 20-12-2011 9:46:47
Super bedankt bert!!! na heeeel veel lessen en 4 examens bij een andere rijschool heb jij het toch voor elkaar gekregen om mij te laten slagen!, de rustige gezelllige sfeer in de auto was echt fijn:P enne ik kan niet wachten om te gaan rijden. fordje staat al te wachten:P. paar dagen nog, en dan lekker rijden. bedankt voor alles!!! grts robert