PAKKETINFORMATIE

 
 
Bij Rijschool Van den Wildenberg heb je uiteraard de mogelijkheid om losse lessen te nemen. Maar indien je een pakket neemt heb je diverse voordelen.
 
 
  1. In de pakketten zit korting verwerkt en daarmee ben je dus voordeliger uit.
  2. Wanneer je onverhoopt mocht zakken betalen wij je 1e herexamen (bij afname van een ttt).
  3. Gratis theorieboek + 7,5 uur online examentraining i.c.m. deelname aan de avondcursus theorie .
  4. Gratis praktijkboekje + 2toDrive Begeleid rijden informatieboekje voor deelnemers 2todrive

MODULE 2 TOETS/PROEFEXAMEN!
 
Wanneer je de eerste 2 modules hebt doorlopen ( beheersing van de auto en minder complexe verkeerssituaties), zal er een Module 2 toets plaatsvinden indien je gekozen hebt voor het nemen van een tussentijdse toets. Als je niet hebt gekozen voor een tussentijdse toets dan zal er op dezelfde wijze, echter pas wanneer je de 4 modules van je rijopleiding ongeveer erop hebt zitten, een proefexamen afgenomen worden. Deze worden afgenomen vanaf ons kantoor door een andere instructeur (deze zal de rol van examinator op zich nemen) samen met je eigen instructeur.
Dit is met name bedoeld om je goed voor te bereiden op de tussentijdse toets en het praktijkexamen. Tevens raak je op deze manier al vertrouwd met de manier van examineren. Voor ons is het ideaal om te bekijken of de andere instructeur mogelijk nog andere punten ziet waar aan gewerkt moet worden. Na de rit zal er een evaluatie plaatsvinden en worden de aandachtspunten besproken.

PRAKTIJKEXAMEN!
Dit is uiteraard het moment waar het om gaat om te bewijzen dat wij je tot een veilige bestuurder hebben opgeleid. En let op, als je geslaagd bent en nog geen 18 bent moet er al een begeleiderspas aangevraagd zijn wanneer je je rijbewijs op wilt gaan halen. Deze kun je op deze site aanvragen.

EXAMENGARANTIE!
Mocht je het onverhoopt de eerste keer niet halen dan betalen wij je 1e herexamen (bij afname van een ttt).

PRAKTIJKBOEK!
Dit is een soort handleiding voor de gehele praktijkopleiding. Alle scripts (lesonderwerpen) staan hierin beschreven en uitgelegd zodat je je goed kunt voorbereiden op de komende les. Tevens worden hier je vorderingen in bijgehouden. Ook je lesafspraken kun je hierin noteren maar deze worden ook per mail via ons automatiseringssysteem naar je gemaild.

ONLINE EXAMENTRAINING!
Deze kun je activeren via onze site en omvat naast je theorieboek alles om je voor te bereiden op het theorie-examen.
Er zijn diverse mogelijkheden op je voor te bereiden op je theorie-examen zowel klassikaal als online.

THEORIECURSUS!
Wij bieden de mogelijkheid om gratis de avondcursus theorie te volgen incl. theorieboek en 7,5 uur online examentraining (excl. theorie-examen) bij het afnemen van een pakket.
Klik hier voor data en prijzen. Wil je liever de spoedcursus volgen dan betaal je € 140,- (€ 75,- indien je een pakket neemt)   incl. theorieboek en 7,5 uur online examentraining (excl. examen). Het theorie-examen kost € 40,-.