Van den Wildenberg
de autorijschool voor Eindhoven en omstreken

De eerste stap naar het behalen van je rijbewijs is het kiezen van een autorijschool. En dat is meteen ook een heel belangrijke stap. Een goede autorijschool betekent immers dat je een hogere slagingskans hebt (rijschoolgegevens) en daardoor uiteindelijk minder geld kwijt bent. En nog belangrijker: dat je optimaal wordt voorbereid om straks veilig en vertrouwd in je eentje de weg op te gaan.

Ben je op zoek naar een autorijschool in Eindhoven en omgeving, dan is de keuze eenvoudig: Rijschool Van den Wildenberg.

Van den Wildenberg is altijd een geslaagde keuze.

Waarom zou je kiezen voor Van den Wildenberg? Daarvoor zijn eigenlijk bijna te veel redenen om op te noemen. Omdat we als autorijschool al een halve eeuw ervaring hebben, bijvoorbeeld. Omdat we deze rijke ervaring combineren met moderne, rookvrije auto's en vakkundig opgeleide instructeurs. Of omdat bij ons een lesuur ook écht 60 minuten duurt.

Wij bieden je een gestructureerd, modulair lespakket op maat aan dat erop gericht is om de kans zo groot mogelijk te maken dat je meteen de eerste keer slaagt. Een snelle afwikkeling van toetsen en examens is mogelijk doordat wij van tevoren examentijd inkopen bij het CBR.

Professionele theoriecursussen

Behalve dat we als autorijschool Eindhoven en omgeving met jou doorkruisen in een comfortabele lesauto (ook automaat) met cruise control en navigatiesysteem, bieden we je uiteraard ook graag de theoretische ondersteuning die nodig is. De praktijk wijst namelijk uit dat je het behalen van je theoriecertificaat beslist niet moet onderschatten.

Tijdens de theoriecursus komen alle verkeersregels en verkeerstekens aan bod. Ons moderne lokaal in Eindhoven is bovendien zo uitgerust dat je er ook een proefexamen kunt afleggen. Al met al biedt dit de perfecte voorbereiding op een geslaagd theorie-examen.