Een rijschool in Veldhoven?
Rijschool Van den Wildenberg!

Ben je op zoek naar een rijschool in Veldhoven? Dan kun je terecht bij de ervaren professionals van Rijschool Van den Wildenberg. Onze rijschool is gevestigd in Eindhoven, maar wij geven tevens rijles in naburige plaatsen, waaronder Veldhoven.

Ook in Geldrop, Nuenen, Waalre, Helmond en Mierlo rijden onze leswagens trouwens rond. Het gaat dan om de Nissan Qashqai, Hyundai i30, Kia Rio en de Audi A3 (ook automaat), eigentijdse modellen die voorzien zijn van de meest gangbare luxe bedieningsgemakken en zijn dus ideaal voor rijscholen.

Onderscheidend t.o.v. andere rijscholen in Veldhoven

Van den Wildenberg is een middelgrote rijschool. Dit betekent dat wij klein genoeg zijn om goed persoonlijk contact te onderhouden met al onze klanten, maar toch groot genoeg om voldoende flexibiliteit te kunnen bieden als een van onze instructeurs onverhoopt mocht uitvallen. Dat is een groot voordeel als je ons kiest uit de rijscholen in Veldhoven.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor je autorijbewijs. Wij geven ook motor- en theorielessen en leiden je op voor je aanhangerrijbewijs (BE). Daarbij combineren we moderne hulpmiddelen met een lange historie en dus heel veel ervaring. Van den Wildenberg is namelijk al een halve eeuw actief als rijschool in Veldhoven, Eindhoven en omstreken.

Onze lessen draaien om jou

Ben je overdag druk bezig met werken of studeren? Geen probleem. De gediplomeerde instructeurs van onze rijschool kunnen je desgewenst ook 's avonds of op zaterdag les geven. En valt leren je moeilijk of heb je rij- of examenvrees? Rijschool Van den Wildenberg heeft ervaring met les geven aan mensen die faalangst of leerproblemen hebben, en gespecialiseerde instructeurs voor leerlingen met autisme of ADHD/ADD.

Bij onze lessen staan jij en je wensen centraal. Je leert auto, motor of aanhanger rijden in het tempo dat bij jou past.